چگونه جوهر کارتریج خود را نگهداری کنیم
جوهرهای مایع در کارتریج راهی ساده برای پر کردن انواع مختلف قلمها هستند، اما وقتی میخواهید یک کارتریج را قبل از تمام شدن جوهر آن از قلمتان خارج کنید چه کار باید بکنید؟ با ما همراه باشید

چه وقتی که قلم خودتان را تمیز کردهاید یا میخواهید یک رنگ جوهر متفاوت را امتحان کنید، نمیتوانید کارتریج را بدون هیچ مراقبتی در کشو یا در جعبه قلم بیاندازید و انتظار داشته باشید که در استفادههای آینده از آن بهترین عملکرد را داشته باشد.
فهرست مطالب
- برداشتن کارتریجهای جوهر
- نحوه نگهداری جوهر کارتریج
- روش چسبنواری و کیسه
- روش چسبتفنگی
- لیبل زدن بر روی کارتریجهای جوهر
- احیای کارتریجهای جوهر خشک شده
- نتیجهگیری
خوشبختانه، ما چندین روش امتحانشده داریم که میتوانید از آنها برای ذخیره ایمن کارتریجهای جوهر خود تا زمانی که آماده استفاده از آنها باشید، استفاده کنید.
برداشتن کارتریجهای جوهر

خارج کردن کارتریج از قلم یک فرآیند ساده است. این کار را با صبر وحوصله و دقت انجام دهید و حتما به یاد داشته باشید وقتی که کارتریج را بیرون میکشید نوک قلم را به سمت بالا نگه دارید.
هنگامی که کارتریج را از قلم خارج کردید، میتوانید آن را به آرامی در یک بشقاب یا ظرف کوچک قراردهید. اکثر کارتریجها در قسمتهای بالایی باریکتر از بقیه بدنهشان هستند، بنابراین این ساختار باعث میشود تا زمانی که شما کارتریج را تکان ندهید جوهر از آن نریزد. برای کارتریجهایی که قسمت بالاییشان پهنتر از بدنه است مانند کارتریجهای ساخته شده توسط Pilot، از گوش پاککن یا یک وسیلهی کوچک دیگر برای نگهداشتن سر کارتریج باز استفاده کنید.
نحوه نگهداری جوهر کارتریج
ما دو روش را برای این کار به شما پیشنهاد میکنیم، یکی از آنها برای نگهداری کوتاه مدت و دیگری برای نگهداری بلند مدت است.
روش چسب نواری و کیسه

روش چسب نواری و کیسه تکنیکی بسیار ساده و سریع است و پس از انجام آن میتوانید کارتریج را در کیسه تا ۲ الی ۳ هفته نگهداری کنید.
وسایل مورد نیاز

یک کیسه زیپلاک و یک عدد چسب نواری
بجای کیسهی زیپلاک میتوانید از هر کیسهی کوچک دیگری نیز استفاده کنید اما کیسههای زیپ لاک در نگهداری از کارتریجتان بهتر عمل میکنند.
دستورالعمل انجام
از یک تکه چسب کوچک برای پوشاندن ناحیه باز کارتریج استفاده کنید تا از در معرض قرار گرفتن هوا جلوگیری کند.

سپس کارتریج را در کیسهی زیپلاک قرار دهید و سعی کنید قبل از بستن کیسه، تا جای ممکن هوا را از داخل کیسه خارج کنید و حالت وکیوم شدهای به خود بگیرد. هرچقدر که هوای بیشتری را از کیسه خارج کنید مدت زمان نگهداری کارتریجتان بیشتر میشود.

برای استفاده مجدد به سادگی کیسه را باز کنید و چسب را از روی کارتریج بردارید.

اگر قسمتی از فرایند بالا را درست انجام ندادهاید و کارتریجتان کمی خشک شده است نگران نباشید، در ادامه مقاله راهکاری برای حل این مشکل به شما ارائه میدهیم.
روش چسب تفنگی
این روش کمی به مهارت بیشتری نسبت به روش قبلی نیاز دارد اما با این تکنیک میتوانید کارتریج را تا مدت زمان بسیار زیادی نگهداری کنید.

مواد مورد نیاز
شما به یک چسب تفنگی و چسب مخصوص آن نیاز دارید.

روش انجام:
دستگاه چسبتفنگی را برای استفاده آماده کنید.
قسمت باز کارتریج را با کمی چسب بپوشانید. اینکار را به آرامی و با دقت انجام دهید تا زمانی که قسمت باز کارتریج به طور کامل بسته شود. نکتهی مهم در این قسمت این است که مراقب باشید چسب وارد محفظه کارتریج نشود و فقط در قسمت بالایی بماند زیرا در صورت خشک شدن چسب در محفظه کارتریج، خارج کردن آن کار سادهای نیست. این موضوع در کارتریجهایی که قسمت بالایی باریکی دارند آنقدر مشکل زا نیست و به صورت طبیعی چسب در قسمت بالایی میماند اما در کارتریجهایی که قسمت بالایی پهنتری دارند نیاز به کمی صبر و تمرکز بیشتری دارد.

برای راحتتر شدن کارتان در برداشتن چسب در آینده که میخواهید دوباره از کارتریج استفاده کنید، ما به شما پیشنهاد میکنیم کمی چسب بیشتری مصرف کنید تا یک شکل لبه مانند درست کند و به راحتی بتوانید چسب را جدا کنید.
بعد از اینکه چسب زدید تا زمان خشک شدن آن کارتریج را به سمت بالا نگه دارید.
برای استفاده مجدد بهسادگی چسب را باز کنید و بدون وجود هیچ مشکلی استفاده کنید!
لیبل زدن روی کارتریجهای جوهر

احیای مجدد کارتریجهای خشک شده
اگر جوهر کارتریجتان برخلاف تمام تلاشهایتان خشک شده است، آن را دور نیندازید! آب داخل جوهرتان ممکن است تبخیر شده باشد، اما بقیه جوهر هنوز در آن باقی است.

مواد مورد نیاز: یک سرنگ و آب مقطر
برای اینکار به یک سرنگ و آب مقطر نیاز دارید. شما میتوانید از آب تصفیهشده بهجای آب مقطر استفاده کنید، اما آب مقطر کمترین احتمال آسیبرسانی به جوهر یا تغییر شیمیایی آن را دارد.

دستورالعملها
مرحله اول
سرنگ را با آب مقطر پر کنید. ۱-۲ میلی لیتر برای اکثر کارتریجها کافی است.

مرحله دوم: آب را به کارتریج اضافه کنید.
بهآرامی آب را به کارتریج اضافه کنید تا به اندازهای که وقتی آن را ذخیره میکردید پر شود.

مرحله سوم: از سرنگ برای مخلوط کردن آب استفاده کنید تا جوهر خشک شده به طور کامل حل شود.
اگر به ذرات جوهر خشک شده ای که حل نمیشوند برخورد کردید، از کارتریج استفاده نکنید چرا که ذرات جوهر خشک شده غیر حل شده ممکن است جریان جوهر را مسدود کند.

نتیجهگیری
نگهداری کارتریجهای نیمه پر بهمنظور استفادههای بعدی، برای همه افراد ارزشمند نخواهد بود، اما برای افرادی که از جوهرهای گرانقیمت و یا کمیاب استفاده میکنند، این تکنیکها به آنها کمک خواهد کرد تا از جوهر گرانقیمت خود اندکی بیشتر محافظت کنند. اگر سوال و یا پیشنهادی دارید حتما با ما در میان بگذارید!
-
فهرست
(70)-
لذت نوشتن
(12) -
قدم به قدم
(11) -
راهنمای برند
(12) -
تاریخچه برند
(14)-
تاریخچه برند پلیکان
(1) -
تاریخچه برند مونبلان
(1) -
تاریخچه برند استربروک
(1) -
تاریخچه برند مونته ورده
(1) -
تاریخچه برند کانکلین
(1) -
تاریخچه برند شیفر
(1) -
تاریخچه برند فابرکاستل
(1) -
تاریخچه برند کراس
(1) -
تاریخچه برند پلاتینوم
(1) -
تاریخچه برند کاوکو
(1) -
تاریخچه برند فوراور
(1) -
تاریخچه برند لامی
(1) -
تاریخچه برند پارکر
(1) -
تاریخچه برند واترمن
(1)
-
-
بهترینها
(21)
-
نظری ثبت نشده است. برای شروع یک بحث جدید وارد شوید بحث جدیدی را شروع کنید